OVER ONS

Kolktotaal staat voor u klaar!

Dennis Kolk

Eigenaar van Kolktotaal B.V.

Wij denken verder dan enkel de verkoop van onze producten. Zorg dragen en meedenken met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zijn u graag van dienst.

Vanaf 2018 probeert Kolktotaal B.V. de leveringen voor saneerders over heel Nederland, maar voornamelijk in het Oosten van het land te verbeteren.

Geen toeleverancier in Oost-Nederland en weinig veranderingen in de branche deed mij er toe doen de stap te zetten Kolktotaal te starten als totaalleverancier voor de saneringsbranche. In samenwerking met keurmeesters, leveranciers en saneerders over heel Nederland zijn wij op 25-01-2019 officieel ingeschreven als totaalleverancier voor de saneringsbranche. 

Als totaalleverancier kun je het verschil maken door de klant te voorzien van alle gemakken. Snel schakelen, afhalen van te keuren materieel en het vlotte terug leveren. Standaard kosten keuring en vooraf communiceren bij overige kosten. Een datum afstemmen voor het leveren van materiaal en hier altijd garant voor staan. Eventueel materieel uit onze verhuurvloot ter leen aanbieden bij niet tijdig terug leveren. Afspraken waar je op kunt bouwen. Ten allen tijde. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Wij bieden graag dat extra stukje service. Vooral saneerders in Oost-Nederland ervaren de gemakken van een totaalleverancier bij hun om de deur. Een korte reisafstand tot ons magazijn waardoor de kosten van huur en het te keuren materieel laag worden gehouden.

Eerlijkheid, kwaliteit en snelheid zijn begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Elk bedrijf is anders, zo wij ook! Wij zijn gevestigd in Deventer en bieden de service producten te leveren door heel Nederland. Onze keurmeesters reviseren en onderhouden merkonafhankelijk. Wij keuren en certificeren een groot scala aan saneringsmaterialen.